Longin en Vriends slaan handen in elkaar voor zieke ‘SuperGilles’

16 okt 2014

Toen Marc Vriends (CEO van Vriends) aan racepiloot Bert Longin steun kwam vragen voor de zieke Gilles, moest Longin geen twee maal nadenken. Graag roept hij alle Belgen op om massaal de ‘All Together’ steunbandjes te kopen, onder meer op de Belgian Masters in Zolder dit weekend.

All together for SuperGilles

Vijf jaar geleden trof het noodlot een Landens gezin, toen bleek dat hun jongste zoon Gilles een hersentumor had. Hoewel zijn kansen klein waren, vocht hij samen met zijn ouders en familie tegen de tumor. Vijf jaar later vecht hij nog steeds. De moedige jongen kreeg van de dokters al de naam ‘SuperGilles’ opgespeld, en terecht. Tal van bekende Vlamingen betuigden reeds hun steun door het dragen van een bandje, maar Longin en Vriends gaan nog een stap verder.

Tijdens de racefinale ‘Belgian Masters’ dit weekend kunnen fans en andere sympathisanten een bandje kopen aan de motorhome van Bert Longin. Meer nog, op zondag 19 oktober brengt SuperGilles zelf een bezoekje met zijn familie. Omstreeks 12u zal Bert Longin aan het woord komen om de actie extra kracht bij te zetten.

Zoon Stienes en Bert geven alvast het goede voorbeeld.

Wie de lieve SuperGilles wil steunen kan dat eveneens in goede sferen op het benefietfestival op 29 november op het EMI in Landen. Onder meer 2 Fabiola, Yass en Airis laten muzikaal van zich horen ten voordele van Gilles en vzw Kanjerketting.

auteur: Luc Huybrechts