Blancpain Sprint Zolder: Last minute inschrijving voor Vita4one

16 okt 2014
foto's: Luc Huybrechts

Vitat4one heeft zich in extremis ingeschreven voor de vijfde ronde van de Blancpain Sprint Series manche die dit weekend wordt gereden op het circuit van Zolder. Dat maakt dat in totaal 25 wagens aan de start zullen staan, het grootste startveld dit seizoen tot nu toe.

Het team van Michael Bartels zal terug een BMW Z4 inzetten die wordt bestuurd door de teameigenaar himself en Yelmer Buurman. De twee heren zijn heel vertrouwd met de Z4 en kennen het circuit van Zolder als hun broekzak.

Het is voor het eerst in 2014 dat het team zal deelnemen aan de Blancpain Sprint Series. In het verleden scoorde het team zes keer de titel in de FIA GT en won drie keer de 24 Hours of Spa.

auteur: Luc Huybrechts