Sezoens Rally gestaakt na dodelijk ongeval

19 mei 2012

Twee slachtoffers in de Sezoens Rally

Op de tweede chronorit van de Sezoens Rally is vanochtend omstreeks 10h15 wagen nummer 82 van de bemanning Roel Vrolix en Stef Winters, van de baan gegaan ter hoogte van de kruising van de Vosheuvelstraat met de Pluimerteweg, waarna de wagen een boom raakte aan hoge snelheid.

De hulpdiensten waren onmiddellijk ter plaatse om piloot en copiloot de eerste zorgen toe te dienen en de betrokkenen uit de wagen te bevrijden. Bij overbrenging naar het hospitaal zijn beide bemanningsleden helaas bezweken aan hun verwondingen. Roel Vrolix was woonachtig in Bocholt. Zijn navigator Stef Winters was afkomstig uit Reppel, een deelgemeente van Bocholt, maar woonde in Peer.

Uit respect voor de families van de slachtoffers, heeft de organisatie, in samenspraak met de gemeentelijke overheid, beslist om de wedstrijd te staken.

auteur: persbericht